HR-advies

Gaarne wil ik je informeren over mijn aanbod. Ik ben ervan overtuigd dat ik werkgevers op drie gebieden van dienst kan zijn. Ik heb een vrij unieke propositie in de markt vanwege mijn bedrijfskundige en kwaliteitsmanagement-achtergrond, mijn ruime en brede ervaring op HR (tot aan directieniveau), en mijn opleiding tot register case- en caremanager. Dit alles geeft mij ook de mogelijkheid om mijn visie uit te dragen, zijnde:

  • de verbinding van mens en organisatie zorgt voor een beter bedrijfsresultaat;
  • organisaties functioneren beter als leidinggevenden goed worden gefaciliteerd in hun werk;
  • werken is gezond.

Mijn diensten

Graag heb en houd ik contact en hoop in de toekomst jou of iemand anders uit je netwerk te kunnen helpen.

Contact

Fred Verhees
E-mail: info@nowohries.nl
Telelefoonnummer: 06-81901740

Neem direct contact op:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht